Política de privadesa

1. A qui aplica aquesta Política de Privadesa?

La pàgina web www.goesresearchgroup.com (d’ara endavant, el “Lloc Web”) és un domini a Internet titularitat del grup de recerca Gastrointenstinal Oncology, Endoscopy and Surgery research group (d’ara endavant, GOES Group), pertanyent a ALTHAIA, XARXA ASSISTENCIAL UNIVERSITÀRIA DE MANRESA FP (d’ara endavant, “ALTHAIA”).

En visitar o consultar el lloc web del GOES Group i utilitzar els serveis oferts, l’usuari (clients, clients potencials, pacients, doctors, professors i estudiants, candidats, practicants, empleats, entre d’altres) accepta el tractament de les dades personals, donant conformitat als termes establerts en aquest document (d’ara endavant, la “Política de privadesa”).

Posem a la seva disposició el Lloc Web per facilitar-li l’accés a la informació sobre la comercialització de seminaris i cursos, en específic del curs “Training in optical diagnosis of early colorectal cancer”, que es podrà realitzar en format online.

Aquesta Política de Privadesa i la forma de processar les seves dades estaran regulades pel Reglament General de Protecció de Dades, o Reglament [UE] 2016/679 (“RGPD”).

2. Qui és el responsable del tractament de les dades?

Aquesta és la informació rellevant del Responsable del Tractament de les dades personals facilitades pels usuaris:

IdentitatALTHAIA, XARXA ASSISTENCIAL UNIVERSITÀRIA DE MANRESA FP (d’ara endavant GOES Group)
DomiciliCarrer Dr. Joan Soler, 1-3 CP 08243 Manresa, Barcelona-Espanya
Telèfon+34 93 874 21 12
Correu electrònicalthaia@althaia.cat

3. Quina és la legitimació per al tractament de les dades?

Les bases legals per al tractament de les dades personals són:

  • L’execució dels formularis a la Web del GOES Group, aquests formularis (apartat 4.a) els emplena l’interessat o comparteix determinada informació i amb això dóna el ple consentiment per al tractament de les seves dades personals.
  • L’execució d’un contracte.
  • El compliment de les normatives aplicables.

4. Quina informació tractem?

La informació que rebem per part dels usuaris o que els mateixos comparteixen, i que serà tractada amb la màxima confidencialitat, es tracta i gestiona com exposem a continuació.

a) Informació que els usuaris ens faciliten directament: GOES Group recopila i emmagatzema certa informació que l’usuari introdueix a la web, a través dels següents apartats/formularis.

“Contacte” “Newsletter”La informació que l’usuari ens facilita quan completa cadascun d’aquests formularis, és a dir, nom complet i correu electrònic.Dades de caràcter identificatiu.
“Sing in” “Log in” “Enroll now”  La informació que l’usuari ens facilita quan sol·licita el registre/realitza una compra/realitza una reserva, és a dir, nom complet, DNI o número d’identificació, correu electrònic, centre de treball, targeta de crèdit o dèbit, entre d’altres.Dades de caràcter identificatiu. Dades econòmiques.  

b) Informació que els usuaris ens faciliten indirectament:

Cookies pròpies i de tercersEl GOES Group utilitza cookies pròpies i de tercers per distingir-ho d’altres usuaris del nostre lloc web. Per això, sense caràcter exhaustiu, recopila la següent informació: el tipus de cercador, el sistema operatiu, incloent-hi el contingut que consulta i el moment del dia en què ho fa, així com l’identificador en línia (és a dir, l’IP assignat al dispositiu).Dades derivades de les cookies de caràcter identificatiu. Dades derivades de la navegació.

4.1. Qualitat de dades: L’usuari haurà de garantir, tant davant del GOES Group com davant de tercers, la qualitat de la informació i de les dades personals que proporcioni a través del Web del GOES Group. Això implica que totes les dades personals i informacions facilitades han de ser reals, veraces, actualitzades i pertànyer a l’usuari i no a terceres persones. En cas que pertanyin a terceres persones, entenem que és mitjançant el seu consentiment i sol·licitem que es convidi a aquest tercer a conèixer els nostres textos legals al més aviat possible.

4.2. Modificació de dades: L’usuari haurà de notificar al GOES Group qualsevol modificació que es produeixi en les dades personals facilitades, responent en qualsevol cas de la veracitat i exactitud de les dades subministrades a cada moment.

5. Amb quina finalitat tractem les dades?

Resolució de dubtes, consultes i beneficis  Aquestes seccions estan creades perquè els usuaris puguin contactar amb el GOES Group i informar breument dels seus dubtes o necessitats i així puguem comunicar-nos amb ells.
Prestació de serveisEl GOES Group podrà utilitzar les dades personals que l’usuari facilita: en registrar-se o iniciar sessió a la web del GOES Group per confirmar la seva identitat i verificar les seves dades personals i de contacte. Per realitzar comunicacions via correu electrònic sobre la seva operativa i així complir amb els procediments interns.
Comunicació de dades a tercers (excepcions)En cas que sigui estrictament necessari per als serveis sol·licitats, en cas que el GOES Group col·labori amb tercers. Quan el GOES Group tingui autorització expressa i inequívoca per part de l’usuari. Quan se sol·liciti per part d’autoritat competent en l’exercici de les seves funcions (per investigar, prevenir o prendre accions relatives a accions il·legals). Si ho requereix una normativa.
Missatges promocionals amb opció de cancel·lacióAmb el consentiment de l’usuari, el GOES Group podrà utilitzar les dades personals que obtinguem per enviar informació, notícies i publicitat sobre els nostres serveis i altres de similars. En tot cas, es pot evitar l’enviament de nous e-mails informatius sol·licitant-ho a l’adreça de correu electrònic goesresearchgroup@althaia.cat o mitjançant l’enllaç que apareix al cos de cadascun dels e-mails que enviem i conseqüentment, el GOES Group cessarà en l’enviament de la informació esmentada.
Cookies pròpies i de tercersAmb la finalitat de brindar una millor experiència en navegar i informar-nos sobre la seva darrera visita al nostre lloc web (cookies tècniques i de personalització). Amb el consentiment de l’usuari, es podran instal·lar cookies per calcular el nombre de persones que ingressen al lloc web, així com emmagatzemar informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels hàbits de navegació (analítiques). La majoria dels navegadors admeten l’ús de cookies de forma automàtica, però pot configurar el ser navegador per ser avisat a la pantalla del seu ordinador sobre la recepció de cookies i, d’aquesta manera, impedir la seva instal·lació al disc dur. Per obtenir informació detallada sobre les cookies que utilitzem i els fins per als que les utilitzem, consulta la nostra Política de Cookies.

6. Quant de temps conservarem les dades?

Ek GOES Group conservarà les dades personals de l’usuari durant el temps que sigui raonablement necessari per: complir amb qualsevol dels objectius esmentats en aquesta Política de Privadesa i complir amb la legislació vigent, exigències normatives i ordres pertinents de tribunals competents o, en qualsevol cas, mentre que li enviem informació o comunicacions i l’interessat no sol·liciti la supressió o oposició.

Les seves dades personals seran anonimitzades o eliminades una vegada ja no sigui rellevant per a les finalitats per a les quals van ser recopilades.

7. A quins destinataris es comuniquen les dades?

Les dades de caràcter personal que el GOES Group recopili seran exclusivament utilitzades per a la consecució de l’objecte definit a la Web del GOES Group. Per a la consecució de dit objectiu i la correcta prestació del servei, el GOES Group podria compartir certes dades de caràcter personal dels usuaris:

  • Previ requeriment legal, el GOES Group podrà compartir informació amb organismes d’autoritats executives i/o tercers pel que fa a peticions d’informació relatives a investigacions de caràcter penal i presumptes activitats il·legals.
  • Proveïdors de serveis externs: algunes empreses subcontractades pel GOES Group podrien tenir accés a les seves dades i informació personals, sempre sota el control exclusiu del GOES Group, quan sigui necessari per proporcionar els nostres serveis.
  • Passarel·la de pagament: Redsys(Redsys, Serveis de Processament, SL). Tracta les dades personals:(i)Per contractar i executar qualsevol dels serveis i/o productes que oferim o demanem. (ii)Per gestionar sol·licituds de candidats a treballar amb nosaltres. (iii) Per atendre les consultes que ens facin arribar a través del correu de contacte. (iv) Per utilitzar el Canal Ètic. (v) Per establir relacions comercials a través de les persones de contacte d’altres companyies. (vi) Per poder complir amb les obligacions societàries de la companyia. (vii) Per donar accés a informació de la companyia protegida per mesures de xifratge IRM. L’usuari podrà consultar la Política de Privadesa d’aquest proveïdor aquí.
  1. Plataforma de comunicació audiovisual: Zoom (Zoom Video Communications, Inc.) Tracta dades personals: (i) Informació del compte (ii) Perfil i informació del participant (iii) Integracions de contactes i calendari (iv) Configuració (v) Informació de registre (vi) Informació del dispositiu (vii) Contingut i context de reunions, seminaris web i missatgeria (viii) Ús del producte i del lloc web (ix) Comunicacions de Zoom (x) Informació de socis. L’usuari podrà consultar la Política de Privadesa d’aquest proveïdor aquí.
  2. Amb el consentiment de l’usuari: a banda del que s’ha establert anteriorment, s’informarà a l’usuari en el cas que qualsevol informació sobre aquest es posi en coneixement dels socis comercials de la web, o bé amb tercers, amb caràcter diferent de les finalitats exposades a la Web del GOES Group (per ex.: amb finalitats comercials), a fi que tingui l’oportunitat de decidir que no es comparteixi la seva informació. Cap de les comunicacions de dades anterior inclourà vendre, llogar, compartir o revelar altrament informació personal de clients amb fins comercials de manera contrària als compromisos adquirits en aquesta Política de Privadesa.

8. Es poden fer transferències internacionals de les dades?

En el cas que realitzem transferències de les seves dades personals a un tercer país, és a dir, a un país fora de l’Espai Econòmic Europeu (els països de la Unió Europea més Liechtenstein, Islàndia i Noruega), complirem totes les lleis aplicables a aquesta transferència, inclosa la garantia que les seves dades personals es mantinguin segures i la presència de salvaguardes per assegurar que hi hagi una protecció adequada. Per això, el GOES Group utilitzarà clàusules tipus de protecció de dades adoptades per la Comissió Europea.

9. Quins drets té l’usuari davant de les dades que facilita?

L’usuari podrà exercir davant el GOES Group els següents drets:

  • Dret a ser informat: l’usuari té dret a rebre informació clara, transparent i fàcilment comprensible sobre la manera com utilitzem la informació i els drets. Per aquest motiu, li facilitem aquesta informació en aquesta política de privadesa.
  • Dret d’accés: l’usuari té dret a obtenir accés a la seva informació (en cas que l’estiguem tractant), així com a altres tipus d’informació (similar a la proporcionada en aquesta política de privadesa), per tal que estigui informat i pugui comprovar que usem la seva informació de conformitat amb la legislació en matèria de protecció de dades.
  • Dret a rectificació: l’usuari té dret que es corregeixi la seva informació (dades inexactes) en cas que aquesta sigui incorrecta o incompleta.
  • Dret de supressió: també es coneix com a “dret a l’oblit” i, en definitiva, li permet sol·licitar l’eliminació o supressió de la seva informació quan les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollits. Això no constitueix un dret general de supressió; hi ha excepcions.
  • Dret a limitar el tractament: l’usuari disposa de drets que li permeten “bloquejar” o impedir que se segueixi usant la seva informació. Quan es limita el tractament, únicament conservarem la seva informació per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, conservem llistes d’usuaris que han sol·licitat el “bloqueig” a que la seva informació segueixi usant-se per assegurar-nos que la restricció es respecti en el futur.
  • Dret a la portabilitat de les dades: l’usuari disposa de drets que us permeten obtenir i reutilitzar les seves dades personals per als seus propis fins en diferents serveis.
  • Dret a oposar-s’hi: l’usuari té dret a oposar-se a certs tipus de tractament, incloent-hi el tractament amb finalitats de màrqueting directe. Tret de motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

L’exercici dels drets esmentats és personalíssim, per tant caldrà que l’usuari acrediti la seva identitat.

Per exercitar els drets previstos a la legislació, l’usuari pot adreçar-se al GOES Group a través del correu electrònic dpd@althaia.cat o mitjançant escrit dirigit a la direcció que consta a l’apartat 1 de la present Política. La comunicació contindrà les següents dades i documents:

  • Nom i cognoms de l’interessat, adjuntant fotocòpia del DNI o altre document vàlid que ho identifiqui i, si escau, de la persona que el representi; la utilització de signatura electrònica eximeix de la presentació d’aquests documents.
  • Indicació del domicili de l’interessat i petició en què es concreta la sol·licitud (el dret que es pretén exercitar).

L’usuari també tindrà dret a presentar una reclamació davant de l’Autoritat de Control corresponent/Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es), quan ho consideri convenient.

10. Com protegim les dades dels nostres usuaris?

El GOES Group informa a l’usuari que ha adoptat les mesures de caràcter tècnic i organitzatives necessàries exigides per la normativa vigent en matèria de protecció de dades per garantir la seguretat de les seves dades, a fi d’evitar-ne l’alteració, la pèrdua, l’accés o el tractament no autoritzats.

Tal i com s’ha esmentat, les dades personals facilitades pels usuaris a través del web del GOES Group no seran cedides a altres entitats o empreses per ser emprades per a les seves pròpies finalitats. No obstant això, algunes empreses subcontractades pel GOES Group podrien tenir accés a les dades i informació personals, sempre sota l’exclusiu control del GOES Group, amb l’única finalitat de prestar un servei necessari per al correcte funcionament de la Web del GOES Group.

11. Modificacions

El GOES Group es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privadesa d’acord amb la legislació aplicable en cada moment. Per això, és recomanable que l’usuari revisi periòdicament aquesta Política de Privadesa amb la finalitat d’estar informat del tractament i la protecció de les dades personals, així com dels drets que li assisteixen.

12. Legislació aplicable

Aquesta Política es regirà i interpretarà d’acord amb la legislació espanyola, igual que la resolució de qualsevol controvèrsia o divergència relacionada amb aquest lloc web. L’ús dels serveis del present lloc web suposa l’acceptació expressa de la jurisdicció espanyola.

Data d’última actualització: gener 2022