La investigadora del GOES Anna Cano gestionarà els pròxims 3 anys el projecte europeu “European Registry on ‘Helicobacter pylori’ management (Hp-EuReg)”

La Fundació Althaia, a través de l’IRIS-CC, ha guanyat la licitació per portar a terme la gestió tècnica i comunicativa del projecte European Registry on Helicobacter pylori management (Hp-EuReg). El contracte, amb una durada de tres anys, inclou la gestió de la plataforma en línia d’investigació REDCap, l’avaluació de la qualitat de les dades, el seguiment de la participació dels investigadors i l’execució del pla de comunicació de l’estudi. L’Hp-EuReg s’emmarca en el projecte TOGAS (Towards Gastric Screening Implementation in the European Union), finançat pel programa de la Unió Europea EU4Health.

Anna Cano-Català, responsable tècnica de projectes del Gastrointestinal Oncology, Endoscopy and Surgery research group (GOES) d’Althaia i investigadora adscrita a l’IRIS-CC, és l’encarregada de dur-ne a terme la gestió.

Amb una mostra de més de 70.000 pacients i prop de 400 investigadors actius, l’Hp-EuReg té per objectiu avaluar el diagnòstic, les estratègies de maneig i el tractament dels pacients adults infectats per Helicobacter pylori a tot Europa. Cal recordar que aquesta és la infecció crònica més freqüent a nivell mundial i representa la causa fonamental de patologies com la gastritis crònica, l’úlcera pèptica i el càncer gàstric.

Comparteix aquest article