Capçalera ostomia

Participació en la VII Jornada sobre les persones ostomitzades

El Dr. Pablo Collera i la infermera Cristina Vidal, investigadors del GOES research group, participaran com a ponents en la VII Jornada sobre les persones ostomitzades. La sala d’actes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa acollirà, dilluns 3 d’octubre, aquest esdeveniment organitzat per l’Associació Catalana d’Ostomitzats (ACO) i la Fundació Althaia, en el marc del Dia del pacient ostomitzat.

La jornada s’adreça a persones ostomitzades, familiars i professionals sanitaris amb l’objectiu de compartir experiències i parlar sobre les necessitats i inquietuds de les persones ostomitzades, així com explicar què és una ostomia i donar a conèixer que s’hi pot conviure amb completa normalitat.

La ponència que comptarà amb la intervenció de Collera i Vidal porta per títol Altres mirades sobre l’ostomia i s’iniciarà a les 12.15 hores. També comptarà amb la participació de diversos testimonis, així com la presidenta de l’ACO, Neus Cols, i l’oncòloga i directora assistencial d’Althaia, la Dra. Montserrat Domènech.

Per assistir-hi, cal reservar plaça de forma gratuïta a través d’aquest enllaç.

Comparteix aquest article