Capçalera GOES

La Generalitat de Catalunya reconeix el GOES com a grup de recerca emergent

La Generalitat de Catalunya ha reconegut recentment el Gastrointestinal Oncology, Endoscopy and Surgery research group com a grup de recerca emergent en la darrera convocatòria SGR-Cat 2021 (Suport Grups de Recerca), que acaba de publicar la seva resolució. L’obtenció de l’acreditació permet al GOES tenir accés a presentar-se a un nivell superior de convocatòries tant per a projectes com per a incorporació de talent investigador.

Les convocatòries SGR que convoca la Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), donen suport als grups que desenvolupen investigació a Catalunya en les diferents àrees científiques. L’objectiu d’aquest programa és impulsar l’activitat dels grups de recerca i el seu impacte científic, econòmic i social, així com promoure la projecció internacional de la seva recerca.

El GOES, coordinat pel Dr. Ignasi Puig, centra la seva activitat en la recerca, innovació i difusió del coneixement en el camp de l’oncologia gastrointestinal, l’endoscòpia i la cirurgia. Entre les seves línies d’investigació principal hi ha la detecció, caracterització i tractament de les lesions colorectals així com el diagnòstic del càncer colorectal precoç. L’objectiu és avançar en el coneixement i aplicar eines i tractaments per millorar la pràctica assistencial que, en conseqüència, revertiran de forma directa en els pacients. Podeu trobar tota la informació sobre la nostra activitat en les seccions Línies de recerca i Projectes de la web.

Cal destacar que, com a pas previ al reconeixement oficial, el grup de recerca estava ja acreditat internament per la Fundació Althaia, que va utilitzar els mateixos criteris d’avaluació de la Generalitat.

Comparteix aquest article