L’IRIS-CC nomena Ignasi Puig Coordinador Científic Territorial Bages-Manresa

El Patronat de l’Institut de Recerca i Innovació en Ciències de la Vida i la Salut a la Catalunya Central (IRIS-CC) ha aprovat recentment els nomenaments de les seves coordinacions científiques i territorials. Entre les persones designades hi ha el responsable del Gastrointestinal Oncology, Endoscopy and Surgery (GOES) research group, Ignasi Puig. El Dr. Puig assumeix les funcions de Coordinador Científic Territorial Bages-Manresa, entre les quals destaquen la coordinació de les necessitats dels investigadors de l’àrea, la realització d’un seguiment dels objectius científics i d’innovació del territori, el foment de la col·laboració entre els centres integrants de l’institut, el treball en programes de formació, i l’impuls en la presentació de projectes, assajos clínics i convenis.

Podeu consultar la resta de nomenaments en aquest enllaç.

La Fundació Althaia és una de les institucions fundadores de l’IRIS-CC, que és fruit d’una aliança estratègica entre 14 institucions acadèmiques i sanitàries de la Catalunya Central i que té dues seus territorials, a Manresa i a Vic. L’aliança entre aquestes institucions pretén impulsar la recerca i la innovació en salut al territori.

Comparteix aquest article